Κατηγορίες προϊόντων
Αναζητήστε το προϊόν που σας ενδιαφέρει
Βρίσκεστε εδώ: Αρχή >  Επιστροφή
Αρχή

Καλώς ορίσατε στη ΔΗΛΟΣ Α.Ε.

Ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση  στο διαδυκτιακό μας τόπο.

Ταξιδέψτε  ανακαλύπτοντας προιόντα και τεχνικές εφαρμογές για να δημιουργήσετε μόνοι σας απλές κατασκευές ικανοποιώντας το hobby σας , ή να λύσετε κατσκευαστικά προβλήματα εύκολα και οικονομικά, αποκτώντας όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Καλό σας ταξίδι!

 
 

Απίστευτη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων για όσους πιάνουν τα χέρια τους, αλλά και για αυτές ή αυτούς που θέλουν λύσεις με απλές εφαρμογές και αποτελεσματικότητα.

 Περισσότερα… >>
 

HEMPEL - Η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων για σκάφη στον κόσμο για περισσότερο από 40χρόνια, συνεργάζεται με την ΔΗΛΟΣ ΑΕ στην Ελλάδα. Το Πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων μας, φέρνει σε κάθε γωνιά της χώρας τα υλικά που χρειάζεστε για να κάνετε την απαραίτητη συντήρηση και βαφή του σκάφος σας, οι έμπειροι τεχνικοί και άρτια καταρτισμένοι άνθρωποι του τεχνικού τμήμα μας, σας συμβουλεύουν σε κάθε βήμα σας 24ώρες το εικοσιτετράωρο 365 ημέρες το χρόνο.

 Περισσότερα… >>
 

Τώρα το αγαπημένο κομμάτι του σπιτιού σας – ο κήπος – έχει τη φροντίδα που εσείς απαιτείται. Περιηγηθείτε στις σελίδες του τμήματος του κήπου και βρείτε λύσεις στα προβλήματα στις απαιτήσεις στις απορίες σας αλλά και υψηλής τεχνικής, αρτιότητας προϊόντα για να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει.

 Περισσότερα… >>

 

 

Ελληνικά English
30 Νοεμβρίου 2015
Κατεβάστε το PDF
 
 
ΑΡΧΗ Αποστολή σελίδας με email Προσθήκη στα Αγαπημένα Εκτύπωση Σελίδας