Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1970 με σκοπό να φέρει στην ελληνική αγορά αξιόπιστα τεχνικά προϊόντα, που να δίνουν λύσεις στις ανάγκες του επαγγελματία τεχνίτη, αλλά και του ερασιτέχνη που ικανοποιεί τα χόμπι του. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των χρωματοπωλείων, των μεγάλων καταστημάτων ιδιοκατασκευών, των ναυτιλιακών καταστημάτων και των σουπερ μάρκετ.
 
Αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ώστε να παρέχουμε πάντοτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στην τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά και τη σιγουριά της ποιότητας προς τους πελάτες και τους καταναλωτές μας. Η εμμονή μας στις κορυφαίες και επώνυμες μάρκες καθώς και στις καινοτόμες εφαρμογές που απλοποιούν και εξελίσσουν τη ζωή, μας δίνουν σήμερα το προβάδισμα στην αγορά. Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών και την εμπιστοσύνη με την οποία μας έχουν περιβάλει, βελτιώνουμε συνεχώς τα συστήματα διαχείρισης, τις μεθόδους και τους χώρους αποθήκευσης, ώστε να παρέχουμε άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες.
 
Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένη γνώση για το κάθε προϊόν που προωθούμε στην αγορά, αλλά και εμπειρία δεκαετιών στον χώρο, δεδομένα που μας οδηγούν στη διατήρηση μακρόχρονων επαγγελματικών συνεργασιών με τους 5.000 συνεργάτες-πελάτες μας. Η εταιρεία μας επιμένοντας ποιοτικά σε όλες της τις δραστηριότητες είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 από το Φεβρουάριο του 2005.