Στο delos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Με την χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

AQUAPOD 10 KIT

κωδ. 2822KIT37
  • Ποτίζει συνολικά 10 γλάστρες με φυτά.Περιλαμβάνει δύο Aquapod (με 10x σταλάκτες), συν έναν μείωση πίεσης νερού με δύο στόμια εκροής, 20 μέτρα μικροσωλήνα διαμέτρου 4 mm και 10 πασσαλάκια.
Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Η συσκευασία
περιέχει:
5τμχ
Το Aquapod ποτίζει τα φυτά και τις γλάστρες αυτόματα. Έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ποτίζονται τα φυτά τους όταν απουσιάζουν ή λείπουν σε διακοπές. Είναι επίσης η ιδανική λύση για όσους αγαπούν τα φυτά αλλά δεν έχουν το χρόνο ώστε να τα ποτίζουν τακτικά. Η εγκατάστασή του είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει μέσα σε 5 λεπτά. Υπάρχουν μόνον τέσσερα εξαρτήματα. Το Αquapod, χάρη στην διακριτική εμφάνισή του, εναρμονίζεται με το περιβάλλον της βεράντας και δεν ενοχλεί αισθητικά.Το σύστημα χρησιμοποιεί συνολικά 90% λιγότερο νερό, σε σχέση με το πότισμα που γίνεται με το χέρι.Το Aquapod είναι κατάλληλο και για μεγαλύτερες βεράντες ή αίθρια, αρκεί να προ-σθέσετε - μέσα σε 2 λεπτά - επιπλέον συσκευές. Κάθε βρύση μπορεί να συνδεθεί μέχρι και με 9 Aquapod.