Οι Εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητα κτίρια στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων ανέρχεται σε συνολικό εμβαδόν άνω των 8000.τ.μ. τα οποία καλύπτουν υψηλότατες προδιαγραφές ασφάλειας, άνεσης και λειτουργικότητας.Πέρα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τους άνετους χώρους διαθέτουν πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό, συστήματα WMS και ERP για την άρτια διαχείριση των αποθεμάτων και την ορθή εκτέλεση των παραγγελιών πάντα στην ώρα τους χωρίς λάθη και παραλείψεις.

Το τεράστιο show room δημιουργήθηκε για την ενημέρωση σας, και είστε ευπρόσδεκτοι να περιηγηθείτε τους χώρους, να γνωρίσετε τα προϊόντα αλλά και τους τρόπους ανάδειξης τους στα καταστήματα σας με καλαίσθητα stands αλλά και άλλα προωθητικά υλικά και εργαλεία πώλησης.Οι αίθουσες συνεδριάσεων, είναι χώροι συνάντησης με τους πελάτες μας αλλά και εκπαίδευσης του προσωπικού μας σε προϊόντα και τεχνικές εφαρμογές.

Τα μοντέρνα και καλαίσθητα γραφεία παρέχουν άριστη παραμονή αλλά και άνετες συνθήκες για αποδοτική εργασία στους ανθρώπους μας.